PORTES CORREDISSES MANUALS

Instal·lem tot tipus de portes corredisses manuals amb ferratges d’alta qualitat de la marca MWE per a oficines i vivendes.

PORTES AUTOMÀTIQUES

Instal·lem portes corredisses i giratòries automàtiques per a tot tipus de negocis ja siguin locals comercials, oficines, hotels, etc…

També disposem de portes automàtiques magnètiques per a vivendes de la marca DORMA.

PARAVENTS

Distribuïm i instal·lem a mida, paravents de vidre de guillotina de la firma sueca SVALSON.

PANELS APARCABLES

Instal·lem sistemes de panells de vidre lliscants aparcables de la marca DORMA. Aquest sistema flexible funciona de manera manual, permetent unir o separar diferents espais.

VIDRE INTEL·LIGENT

Oferim productes d’alta qualitat com el vidre intel·ligent GUARDIAN SUN. Es tracta d’un vidre que garanteix una alta transmissió lluminosa degut a la seva transparència, i a la vegada ofereix un òptim aïllament tèrmic i una eficaç protecció contra la radiació solar.

Per altra banda, també disposa d’un excel·lent aïllament acústic i de seguretat, oferint d’aquesta manera una sensació de benestar durant tot l’any.

VIDRE RETROIL·LUMINAT LED

Instal·lem vidres retroil·luminats amb LED’s fabricats a mida (mides limitades). Sistema ideal per a decorar parets revestides amb vidre imprès segons disseny.

VIDRE IMPRÈS DIGITALMENT

Oferim la possibilitat de plasmar en un vidre qualsevol tipus d’imatge a mida, utilitzant el sistema més adient segons les necessitats del client.

VIDRES DE GRAN FORMAT

A Tot Alumini estem preparats per a la instal·lació de vidres de grans dimensions. Disposem de la maquinària i de personal qualificat per afrontar qualsevol repte que ens demani el client.

SOL·LICITA’NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Contacta amb el nostre Departament Comercial, explica’ns quin és el teu projecte i decideix com el vols pagar.

DEMANA PRESSUPOST

Treballs relacionats